Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Képeslapok

Képeslapok

 

Mind a cégek mind magánszemélyek életében sokszor adódik olyan alkalom, amikor egyedi képeslapra van szükség.

 

Céges képeslapok

Cégek között szokás legalább Karácsonykor képeslappal köszönteni egymást. Használja ki ezt az alkalmat is reklámra és tegye egyedivé képeslapját cége logójával. Partnere fontosnak fogja magát érezni, ha szépen megtervezett, minőségi képeslappal köszönti az ünnepek alkalmából. Egy apró figyelmesség, ami növeli az elégedettséget. A céges képeslapokat céges borítékban szokás elküldeni, így már a tartalom megnézése előtt is jó benyomást kelthetünk, ami az üzleti sikerekhez nagyban hozzájárul.

 

céges képeslapok egykupacban

 

Egyoldalas képeslap: Egyik oldalán grafika/fénykép szerepel a cég logójával ellátva és az üdvözlő üzenet. Lehetőség szerint érdemes olyan képet választani, ami tükrözi a cég szellemiségét. A hátoldalon egy idézet, versike vagy egy hosszabb üdvözlő szöveg szerepel és az ügyvezető aláírása.

Kihajtható képeslap: Ennek két fajtája van, a hosszú oldalon hajtott és a rövid oldalon hajtott. Tartalom szempontjából ugyan olyan, mint az egyoldalas képeslap, csak itt a szöveges rész nem a kép hátoldalára kerül, hanem a belső üres oldalra.

 

Amit vállalunk:

  • Egyedi grafika elkészítése
  • Arculat megtervezése
  • Nyomdakész anyag (.pdf kiterjesztés) nyomtatása
  •  

Az ár a mennyiségtől is függ, ezért minden esetben kérjen egyedi árajánlatot e-mailben!

 

Képeslapok magánszemélyek részére

Képeslapot túlnyomó részt ünnepek alkalmából küldünk egymásnak. Ezeket a lapokat tehetjük egyedivé és ezáltal sokkal személyesebbé. Válasszunk valamilyen számunkra kedves képet vagy fényképet, írjunk hozzá egy rövid üdvözlő szöveget vagy lássuk el grafikával. Nagyszülőknek, Dédszülőknek, távoli rokonoknak küldött egyedi képeslap, amin az unoka vagy családi fénykép szerepel, örök emlék marad és biztos, hogy megőrzésre kerül.

 

karácsonyi és húsvéti képeslap

 

Milyen alkalmakkor válasszunk egyedi képeslapot?

  • Karácsony
  • Húsvét
  • Családi események, amikről csak tájékoztatni szeretnénk hozzátartozóinkat (eljegyzés, esküvő, gyerek születése, keresztelő stb.)

 

Egyoldalas "klasszikus" képeslap: Egyik oldalán a választott fénykép szerepel, a másik másik oldala pedig a klasszikus képeslap hátoldal, ami alkalmas a tollal történő írásra.

Kihajtható képeslap: Ennek két fajtája van, a hosszú oldalon hajtott és a rövid oldalon hajtott. Mindkét esetben az elejére kerül a kép az üdvözlő szöveg pedig a belső üres oldalra írható. Ezeket a fajta képeslapokat általában borítékban adják fel.

 

Amit vállalunk:

  • Egyedi fényképes oldal megszerkesztése
  • Nyomdakész anyag (.pdf kiterjesztés) nyomtatása

 

Az ár mennyiség függő, ezért kérje egyedi árajánlatunkat!