Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Céges naptár

 

A naptár az egyik kedvenc, már-már elengedhetetlen céges ajándékok egyike. Előkelő pozícióját a praktikus reklámfelületével vívta ki, amely a megszokott marketing eszközöktől kicsit eltér. Többféle céges naptár létezik, függően attól, hogy ki a célközönség.

 

Az egyik legelterjedtebb és legköltséghatékonyabb megoldás a kártyanaptár. A kártyanaptár általában két oldalon nyomott, egyik oldalán egy kép vagy grafika, cége logója és elérhetősége szerepel, míg a másik oldalán az éves naptár helyezkedik el. A kártyanaptár mérete általában 91 x 62 mm. Igény esetén a sarkok gömbölyítve is kérhetőek. Akár már 50 db-tól rendelhető kártyanaptár.

céges kártyanaptár reklámos fele kártyanaptár dátumos oldala

 

A másik igen közkedvelt megoldás az úgynevezett pószternaptár. A naptár egy darab A3-as lapból áll, ahol a háttér a cégére jellemző kép, az előtérben pedig az éves naptár látható.

 

céges pószternaptár ami egy autó dugattyúját ábrázolja

 

Kiemelt ügyfeleknek 12 lapos asztali vagy fali naptárat (A4 vagy A3) szokás ajándékozni. Ebben a havi lebontású naptárban látszanak a névnapok és minden oldalon egyedi kép szerepel, ezzel biztosítva a maximális reklámfelületet.

 

céges asztali és fali naptárat

 

Az ár minden esetben mennyiségtől függ, ezért kérje egyedi árajánlatunkat e-mailben!